Цени за товаро-разтоварна дейност

Цена на час за хамалин – 12-16 лв.
Цената варира в горепосочения интервал заради различните по трудност и натоварване дейности. На тел. 0878438224 можем да Ви дадем точна цена според вида на работата.

Цени за хамалски услуги и премествания

Обикновено най-коректния начин за определяне на цената е напълно безплатният оглед който предлагаме, без да Ви ангажираме с нищо, но при по-малките премествания и услуги в повечето случай можем да ви дадем оферта и с разговор по телефона и ако са нужни снимки. Ние искаме всеки един наш клиент да остане доволен освен от услугата и от цената, затова винаги предлагаме възможно най-изгодната крайна цена, за да може утре да ни се обадите отново или да ни препоръчате на приятел.

При преместването например на голяма корпорация най-добрият вариант за опреляне на цената е огледът – за да може да бъде направен опис на предметите, да се уточнят подробностите по опаковането, монтажа/демонтажа ако е нужен, датата и часа на преместването и не на последно място – ще се запознаете с хората, на който ще доверите вашето имущество. Ако все пак огледът е абсолютно невъзможен цена за услуга ще можем да ви дадем и по телефона, като разбира се уточним подробностите по преместването, дали има работещ асансьор в сградата, снимки ако са нужни.

Видовете хамалски услуги са дейност, която в различните случай изисква различно време, оборудване и натоварване, затова смятам за леко несериозно от фирмите който предлагат точно определени цени за премествания на час. Също така по-опитните и здрави хамали, може да извършат за един час три пъти повече работа от начинаещите. Разбира се с някой от корпоративните ни клиенти работим на цена за час, но ние знаем какво точно се изисква от нас и те знаят каква работа им вършим. Защото предполагам сте съгласни, че има разлика дали 4-ма хамали ще носят леки кашони в продължение на един час или ще свалят пиано от 7-мия етаж. Имайте предвид, че има много некоректни фирми – някой се бавят умишлено, за да натрупат повече часове, а други ви дават една цена по телефона, в последствие я повишават по странни причини. Ние от Хамали София 24/7 ви обявяваме цена, която остава крайна и окончателна и в никакъв случай не променяме, дори да възникнат непревидени за нас разходи или време.

В нашата работа има много детайли и затова е трудно да бъдат точно определни цените, затова най-добре се обадете, за да направим безплатен оглед, който не ви ангажира с нищо или да ви дадем оферта по телефона, ако е възможно.

Например ако правите ремонт и трябва да бъдат качени и разпределени в апартамента 30 чувала с материал по 25 кг и 5 листа гипсокартон, живеете в София на 5-тия етаж без асансьор и има 15 метра ходене от улицата където са материалите до входа – в този случай цената, която ще ви предложим е 130 лв. Но за същото количество материали, при наличие на асансьор и непосредствена близост на улицата до входа, офертата която ще ви предложим ще бъде 80 лв.

Цени за транспортни услуги

Цените по-долу са само за транспортна услуга (не е включено товарене и разтоварване)

За натоварване на бусове и камиони до 2 тона:

В София – 25-30 лв на час (минимално време за ангажиране – 2 часа)

извън София – 0.70 – 0.90 ст. на км (заплащат се и двете посоки)

За цена за останалите услуги, които предоставяме може да се свържете с нас. Тук може да видите галерия от малка част от нашата работа. Може да се върнете в началната страница от тук – Хамали София 24/7. Запознайте се с интересни статии, свързани с нашата работа в хамалския ни блог ни.

Получете изгодна оферта за професионални хамалски услуги и преместване на дома и офиса на тел. 0878438224