Как протича процесът на преместване на Вашия дом?

Качествени и изгодни хамалски услуги в София

С помощта на Хамали София 24/7 ЕООД ще се преместите в новото си жилище или офис лесно и безпрепятствено. Има основни елементи, които трябва да бъдат изпълнени при всяко едно преместване. Нашите служители имат голям опит във всякакъв тип хамалски услуги и обръщат специално внимание на всеки един детайл в работата си. По всяко време може да се обадите на тел. 0878438224 и да получите изгодна цена за вашият случай. Ако не е възможно да ви предложим цена по телефона, можем да осъществим напълно безплатен оглед, който не ви ангажира с нищо в удобно за вас време.

  1. Подходящо опаковане – за да няма риск от повреждане на вашето имущество, то трябва да бъде опаковано с качествени и подходящи за съответната вещ материали. Така то ще бъде предпазено от замърсяване, влага, счупване и надраскване. Нашите хамали разполагат с разнообразни видове твърди и меки опаковки, кашони с различна големина, стреч фолио и аеропол, опаковачно тиксо и др. Първата стъпка, която ние извършваме е да опаковаме перфектно всички предмети, които предстои да бъдат преместени.
  2. План за правилно подреждане – за да бъдат транспортирани безопасно, Вашите вещи трябва да бъдат натоварени и подредени в подходящ ред. Също така е задължително да бъдат добре укрепени и завързани ако е нужно. Ние преценяваме кои мебели или уреди е нужно да бъдат завързани с укрепващи колани и ги поставяме на подходящите за това места в буса или камиона. Тези елементи са от огромно значение, защото никой не иска предметите му му да се местят и удрят един в друг при транспортирането. Винаги се отнасяме с необходимото уважение към Вашите вещи и ги подреждаме и укрепваме перфектно – като пъзел.
  3. Пренасяне и натоварване в буса/камиона – следващата стъпка е внимателното пренасяне в превозното средство. Служителите на Хамали София 24/7 разполагат със сериозни умения и висок клас оборудване за пренасяне. Имаме специализирани колани за пренасяне, транспортни и товарни колички подходящи за предмети с различна форма и тегло.
  4. Укрепване и завързване при транспортирането – много е важно Вашето имущество да бъде добре укрепено и ако има нужда завързано с укрепващи колани при транспортирането. Трябва рискът от вибрации по Вашите мебели да бъде минимализиран. Поради дългогодишния си и опит и многото решени казуси по преместване, нашите хамали винаги могат да преценят как Вашите вещи да бъдат подредени и укрепени по най-правилния начин.
  5. Подходящ маршрут – Професионалистите в хамалските услуги винаги избират пътя с най-качествена пътна настилка при транспортиране на обзавеждането ви. Това е много важeн фактор, защото минаването през дупки може да се окаже фатално за по-крехките предмети. Нашите шофьори са осъществили стотици премествания и винаги карат внимателно и съобразено.
  6. Качване, подреждане и разопаковане в жилището – последната стъпка в процесът на нанасяне в новият ви дом е да качим вашата мебелировка и вещи в апартамента/къщата, да ги разопаковаме и подредим на указаните от вас места.

С нашата хамалска фирма преместването преминава бързо, изгодно и без грешка. Не се колебайте да се обадите, за да ви предложим изгодна цена и да ви окажем професионална помощ за хамалски услуги, преместване, извозване, товаро-разтоварване и другите наши услуги. Тук може да видите повече информация за нас. Галерия от нашата работа и контакт с нас.

Хамали София 24/7 ЕООД ще се погрижи вашето имущество да бъде добре опаковано, пренесено от професионалисти, добре укрепено и транспортирано по най-качествения път. Обадете се на тел. 0878438224 и получете изгодна цена!