Обадете се на Хамали София 24/7 на тел. 0878438224, за да ви предложим изгодна цена за хамалски услуги или за вашето преместване

Обикновено за по-малките хамалски услуги, премествания и извозвания можем да ви обявим крайна цена по телефона, но винаги ако не сте на място например и не знаете детайлите във Вашия случай ние предлагаме безплатен оглед на ситуацията, който не Ви ангажира с нищо.

GSM: 0878438224

E-mail: contact@hamalisofia.net

Facebook: www.facebook.com/Hamalisofia247

Instagram: www.instagram.com/hamalisofia

За контакт: Петър Иванов

Повече информация за услугите, които предлагаме. Кои сме ние? Най-изгодните цени на пазара! Галерия от работата ни. Повече информация и статии от нас може да откриете в нашия хамалски блог. Вижте повече за богатата гама хамалски услуги, които извършваме ежедневно.

За преместван

Може винаги да се доверите на фирмата ни ако имате нужда от почистване на вашето мазе или таван. Ако сте си купили апартамент, но той е пълен с вещи и стари мебели хамалите ни ще изнесат и извозят всичко ненужно и ще почистят апартамента на много изгодна цена.

Имаме голям опит в работата с нашите корпоративни клиенти. Много фирми имат нужда от хора за хамалски услуги, товаро-ратоварна дейност, подреждане и преместване на тежки предмети по няколко часа ежедневно. Ако сте управител и търсите помощ в тези ситуации, ние ще ви предложим ниски цени за наемане на хамали, който наистина си вършат работата.

Доверете се на Хамали София 24/7 ЕООД за вашето преместване и хамалски услуги и може да бъдете спокойни за имуществото си!