Хамалски услуги

Хамали София 24/7 ЕООД предоставя професионални хамалски услуги и товаро-разтоварна дейност на територията на София и околностите на много изгодни цени. Също така сме на разположение да осъществим преместването на вашият дом, офис, склад, заведение, фитнес или друго.

За всеки един строеж или дори малък ремонт на банята например се налага някой да качи материалите до апартамента и да изнесе и извози строителните отпадъци. Обикновено в новото строителство асансьора не се пуска в режим на работа докато не бъде издаден акт 16 на блока, а Вие започвате да създавате мечтания си дом много преди това. Ако сте закупили жилище на висок етаж, ще бъде истинско мъчение да качите материалите сами, особено без подходящото оборудване и техники. Нашата хамалска фирма може да Ви свърши тази работа в най-удобния за вас час на много изгодна цена. Нашите хамали имат необходимите опит и умения, а също така разполагат със специализирани транспортни колички, колани, опаковачни материали и превозни средства за осъществяване на поставените задачи.

Освен в сферата на хамалските услуги, имаме богат опит в товаро-разтоварната дейност и подреждането в складове. Отнасяме се към вашите стоки с необходимото уважение и правим големи отстъпки на редовните ни клиенти. Можем да реагираме и да ви свършим работа още в същия ден, а в повечето случаи само до един час можем да сме при вас на територията на София и околностите. Защото понякога се случва да не знаете в колко точно часа ще пристигнат материалите например. А някой трябва да ги разтовари и качи. Ние винаги ще ви влезем в положение и ще съобразим да сме на уреченото място в най-удобното за вас време. Имаме на разположение бусове, камион, товарни колички и оборудване за преместване, подреждане, укрепване и транспортиране на изключително тежки предмети.

В днешно време на всеки му се случва поне веднъж да се сблъска с нуждата от хамалски услуги. Нашето задължение е да Ви помогнем в тези моменти. Препоръчваме в тези случаи да се доверите на професионалисти с опит в занаята като Хамали София 24/7. Не рискувайте да се контузите или да доверите вещите или стоките си на случайни хора. Изборът на коректна хамалска фирма със служители с умения е задължителен, ако искате да бъдете спокойни за имуществото си. Ние ще ви съдействаме във всяка една ситуация свързана с нашата сфера на работа и винаги ще се съобразим с Вашите нужди. Ако например очаквате доставка на мебели в София, а не знаете точно в колко часа ще бъде. Обикновено доставчиците звънят чак когато пътуват към адреса. В тези и други притеснителни ситуации ние сме на Ваше разположение. Обадете се на 0878438224, за да ни кажете детайлите, а ние ще бъдем на адреса до броени минути от обаждането на доставчика.

Ако сте закупили апартамент, но той е пълен със старите мебели и вещи на предишния собственик, няма как да започнете ремонт. Тук на помощ идват нашите хамали. Ние ще изнесем и извозим всичко ненужно в жилището на много ниска цена. Също така нашите хамали ще почистят жилището, за да бъде приведено във вид, позволяващ старта на ремонтната дейност. Можем да окажем съдейстивие за почистване на мазе или таван. Винаги намираме интелигентно решение за всяка ситуация.

По всяко време можете да се обадите на тел. 0878438224 и да получите изгодни цени за всякакъв тип хамалски услуги, товарене, разтоварване и премествания. Запитвания и въпроси може да изпращате и по и-мейл: contact@hamalisofia.net и нашите Facebook или Instagram страници. Предоставяме безплатен оглед за по-сложните ситуации и когато е невъзможно да се даде оферта по телефона, който не Ви ангажира с нищо. Гарантирам, че ще останете доволни както от високото качество на услугите ни, така и от цената, която ще заплатите за тях.

Хамали София 24/7 ЕООД – бързо, професионално и изгодно преместване

Ако имате нужда от преместване на дома или офиса, хамалски услуги, товаро-разтоварна дейност, пренасяне и транспортиране на тежки предмети (каси, сейфове, пиана и др.), почистване на мазета и тавани, извозване на мебели и строителни отпадъци, монтаж и демонтаж на палетни стелажи и други видове системи за складиране, опаковане, пакетиране и транспорт, доверете се на Хамали София 24/7.

Разполагаме с дългогодишен опит в сферата на всякакъв вид транспортни и хамалски услуги. Ние предлагаме безплатен оглед на обекта и ситуацията, когато не е възможно да уточним работата и цената по телефона. Изготвяме план за действие и Ви обясняваме стъпка по стъпка как би могъл да протече процесът на преместването, обръщайки внимание на всеки един детайл.

Продължаваме с изготвянето на изгодна крайна оферта, като обобщаваме за какви дейности и колко точно ще трябва да заплатите. Цената, която ви предлагаме остава крайна и ние не я променяме в никакъв случай. Има некоректни хамалски фирми, които по време на процеса по преместване си измислят причини да искат по-висока от договорената сума… Такива практики никога не се случват при Хамали София 24/7 ЕООД!

Ние държим на нашите клиенти и затова дори и да възникнат непредвидени за нас разходи и обстоятелства – те са за наша сметка. Вие заплащате точно толкова, колкото сме се договорили. Обикновено за по-малките премествания и хамалски услуги не е нужен предварителен оглед и можем да Ви обявим цена още по телефона 0878438224 – отзоваваме се по всяко време. Можете да се свържете с нас и да направите запитване за цена и по e-mail: contact@hamalisofia.net, Facebook или Instagram. Ако е нужно в конкретния случай, може да ни изпратите снимки или видео на ситуацията.

Нашите хамали имат необходимите умения и опит в сферата на хамалските услуги. Разполагаме с необходимото оборудване и техники за пренасяне на всякакви товари. И превозните средства за всяко едно преместване. Винаги опаковаме прецизно Вашите мебели и вещи. При транспортирането укрепваме перфектно Вашите товари и избираме най-подходящия маршрут.

Преместване на дома и офиса

За всяка една операция по преместване началникът сте Вие – нашата цел е да изпълним вашите изисквания до най-малкия детайл. Вие ни казвате какви са Вашите желания, а ние планираме, организираме и осъществяваме преместването. Не забравяйте, че хората на които ще доверите Вашето имущество са от голямо значение. Много е важно вашите мебели и вещи да бъдат опаковани добре, за да няма риск от надрасквания и счупвания. Разполагаме с професионални опаковки за всеки един случай. След това трябва мебелите да бъдат добре укрепени и завързани при транспортирането. Екипът на Хамали София 24/7 е подбран само от професионалисти – коректни, отговорни и възпитани момчета с години опит в бранша. Ние сме правилният избор за всяко едно предстоящо преместване на жилище и за всеки офис мениджър, чийто офис сменя помещението си.

Обадете се на тел. 0878438224 и ще получите изгодна цена за хамали и хамалски услуги с професионално, прецизно, внимателно и бързо изпълнение!

С повече информация за видовете услуги, които извършваме, може да се запознаете тук. Когато използвате нашата фирма, може да бъдете спокойни за вашите мебели. Защото сами ще видите, че те ще бъдат професионално опаковани, пренесени и укрепени. Може да разгледате снимки от една малка част от множеството проблеми по транспортиране, пренасяне, товарене, разтоварване и подреждане, които решаваме всекидневно. Най-важното за нас са коректните и дългосрочни отношения с нашите клиенти. Затова винаги предлагаме възможно най-изгодната за Вас окончателна цена, а Вие оставате доволни и при нужда може би ще ни потърсите отново или ще ни препоръчате на приятел, който се нуждае от хамалски услуги! За контакти и допълнителна информация за нас. Статии от нас за нашите услуги може да намерите в нашия хамалски блог. Ако искате да направите запитване за цени може да се свържете с нас тук.

0878438224