Хамалски услуги

В днешно време много често се налага в къщи или в офиса да бъдат преместени различни предмети или да се извърши някоя хамалска услуга. Купили сте си нов хладилник, но той не влиза в асансьора, а не можете да го качите сами до етажа. А в същото време може би се налага стария хладилник да бъде изнесен, за да не заема излишно място у дома. Сменяте помещението на офиса, но всички шкафове, бюра, столове и компютри трябва да бъдат преместени. Или пък сте си купили нов апартамент и се налага строителните материали да бъдат качени до горе. Тук от Хамали София 24/7 идваме на помощ. Без значение дали става въпрос за преместването на голям бизнес или на холна гарнитура ние сме на ваше разположение дори и в същия ден.

Преместване на дома

Нанасяте се в ново жилище и всички ваши вещи и мебели трябва да бъдат преместени в новия ви дом – това звучи малко притеснително, защото е напълно нормално човек да се безпокои как ще бъдат пренесени неговите вещи, дали няма нещо да се счупи или пък някой мебел да бъде повреден. Дали всичко ще бъде добре опаковано, подредено и укрепено при транспорта. Отделно идват притесненията за това кого всъщност пускате в къщи. Има мебели, които не минават през вратите – те трябва да бъдат демонтирани и съответно монтирани. Затова изборът на добри хамали, които да изпълнят вашето преместване е от изключително значение. Нашите хамали и шофьори са с дългогодишен опит в бранша – интелигентни, възпитани и отговорни хора. Ние търсим дългосрочни отношения с нашите клиенти и никога не бихме допуснали компромис с качеството на предлаганите от нас услуги. Поради тази причина предлагаме на нашите клиенти възможно най-изгодната цена, за да останат доволни освен от свършената работа, а и от цената. Да ни препоръчат на познати и да се свържат отново с нас ако им се наложи. Можете да бъдете напълно спокойни, ако се налага монтаж/демонтаж на някоя мебел и е възможен, защото разполагаме с всички нужни умения и инструменти за да извършим перфектно този елемент от нашата работа. При безплатния оглед ние отправяме към вас окончателна оферта, която в никакъв случай не променяме в последствие, дори и да бъдат предизвикани непредвидени за нас разходи или време. Имайте предвид, че това е обичайна практика на много некоректни колеги.

Преместване на офис

Преместването на вашия офис или бизнес може да бъде непосилна задача за вас, особено ако не разполагате с нужните превозни средства и оборудване. Кой ще монтира/демонтира мебели те или стелажите, ако се налага? Как ще бъде опакована техниката и оборудването, за да няма никакви щети? А ако преместването спира вашата работа, то трябва да бъде планирано перфектно и да бъде извършено в най-кратък срок. В тези неприятни за всеки офис мениджър или бизнесмен ситуации от Хамали София 24/7 ЕООД идваме на помощ. С нас смяната на местоположението на вашия офис ще премине спокойно и безпрепятствено, без излишни нерви и притеснения. Нашият консултант ще Ви посъветва и обясни всички стъпки по преместването – как ще премине демонтажа/монтажа на мебелите или оборудването ако се налага, ще бъдат уточнени подробностите по опаковането, най-подходящия транспорт, подреждането в новия офис и всички други етапи до най-малкия детайл.

Товаро-разтоварна дейност

Много често работата на фирмите е свързана с товаренето и разтоварването на стока от бусове, камиони, тирове, вагони или контейнери и подреждането и в склада или магазина. Ние разполагаме с всички необходими за работата транспортни колички и оборудване, а при нужда за товаренето/разтоварването на предмети с по-голямо тегло можем да подсигурим и мотокар. Предлагаме отстъпки при редовно ползване на нашите услуги и при по-голям обем от работа.

Опаковане

Професионалното опаковане на обзавеждането или техниката е неизменна част при преместванията и товаро-разтоварните услуги. Предпазва ги от надраскване, влага и замърсявания и им придава по-голяма стабилност при транспортирането. Ние разполагаме с различни видове твърди опаковки, подходящи за чупливи товари и предмети, които биха могли лесно да се повредят при неподходящо опаковане, кашони с различни размери, одеяла за опаковане, чували, аеропол, стреч фолио(с различна дебелина и ширина), тиксо и т.н. С Хамали София 24/7 може да бъдете спокойни, че вашите вещи ще бъдат пренесени и транспортирани професионално, без да се допуска дори драскотина.

Транспорт

Изборът на подходящ бус или камион за вашето преместване е важна част от планирането на преместването. Имаме на разположение бусове и камиони с товароносимост от 1.5 т. до 10 т., камион с падащ борд. Всички превозни средства са оборудвани с укрепващи колани и имат необходимите разрешителни за работа в идеалния център. Шофьорите ни са с дългогодишен опит и могат да реагират адекватно дори и в най-напрегнатите ситуации. Ние предлагаме и извършването само на транспортна услуга – в този случай товаренето, разтоварването и подреждането се извършва от клиента, който може да бъде спокоен, че товарът му ще пристигне в точния час на точното място.

Почистване на мазета и тавани

Почистването на мазе или таван може да се окаже неприятна задача за вас и да отнеме доста от вашето време. Може би сте решили да направите ремонт на мазето, но то е пълно както с ценни вещи, така и с непотребни, които са за изхвърляне. От Хамали София 24/7 веднага може да се притечем на помощ, за да ви улесним и да ви спестим часове работа. Според вашите желания ние ще преместим ценните вещи където кажете и ще извозим непотребните. Ще изметем и почистим мазето, за да бъде готово за начало на ремонта.

Извозване на стари мебели и строителни отпадъци

Извозването на строителните отпадъци и/или старите мебели е неизменна част при почистването след строителство или ремонт. Имаме на разположение камион предназначен само за тази цел и извършваме комплексна услуга – товарене и транспортиране до лицензирано сметище. Строителните отпадъци представляват огромен процент от боклука на Земята и не трябва да бъдат изхвърляни безразборно. Хамали София 24/7 винаги може да реши този проблем и изнасянето и извозването на строителните и другите отпадъци от вашият ремонт или строеж да премине бързо и вашият двор или жилище да бъде почистен качествено – без следи от отпадъци и мръсотия.

Допълнителна информация и интересни статии от нас може да откриете в новият ни Хамалски блог. Може да разгледате снимки от нашата работа.

Най-голямото удовлетворение за нас са доволните ни клиенти! Обадете се на 0878438224 или ни пишете по всяко време и получете изгодна цена за хамалски услуги и професионално, прецизно и внимателно изпълнение на вашето преместване от Хамали София 24/7!