Хамали София 24/7 ЕООД предоставя професионални хамалски услуги на територията на София и околностите на ниски цени. Винаги се стараем да предложим възможно най-ниската цена на всеки наш клиент, за да бъдете доволни освен от качеството на услугата, а и от цената. Ние разполагаме с подходящи бусове и камиони за всяко едно преместване или извозване, независимо от товарите. Служителите ни имат дългогодишен опит в най-различни видове хамалски услуги и товаро-разтоварна дейност. Имаме подходящи товарни и транспортни колички, колани за пренасяне и укрепване и всякакъв тип професионално оборудване подходящо за преместване на най-тежките предмети.

На всеки от нас може да се наложи да използва помощта на хамали. Предстои ви ремонт на банята например. Обикновено първата стъпка е процеса на къртене. От него със сигурност ще излезнат десетки чували с отпадъци, които са за изхвърляне. Също така новите плочки и материали трябва да бъдат качени до апартамента. Нашата фирма ще Ви помогне в тази ситуация, както и в която и да било друга на много изгодна цена.

Хамалски услуги

Ако се отоплявате с пелети например, може би получавате доставка веднъж годишно. А пелетите трябва бързо да бъдат разтоварени от камиона и подредени на мястото си. Нашият екип се състои от професионалисти в различните видове хамалски услуги. Ние винаги можем да реагираме, дори и да не знаете точният час на доставката от предния ден.

Професионални хамалски услуги по всяко време на тел. 0878438224

Може би ви предстои доставка на обзавеждане? Вие не знаете в колко часа мебелите ще бъдат на адреса ви. Вероятно ще разберете чак в деня на доставката. Няма никакъв проблем за нас, защото Хамали София 24/7 реагира по всяко време. Може да ни уведомите в кой ден и какво очаквате да пристигне, а ако още не знаете точния час – ще го уточним когато знаете в деня на доставката. Защото много често мебелите пътуват от други държави и никой не може да знае седмица преди доставката точно в колко часа ще пристигнат. Ние винаги влизаме в положение на нашите клиенти и имаме служители на разположение всеки ден – без изключение.

Ако сте управител и ви трябват хора за товаро-разтоварна дейност, хамалски услуги, подреждане и т.н. – попаднали сте на точното място. Работим с много фирми и всички са изключително доволни от нашите услуги и продължават да ги използват. Можем да ви дадем точна цена за дадена задача или цена на човекочас на хамалин – според Вашите предпочитания и вида на работата. Стремим се винаги да предлагаме най-изгодните цени на пазара, за да бъдете доволни освен от качеството на нашите хамалски услуги, а и от цената която заплащате.

Към началото на сайта на Хамали София 24/7. Информация за другите услуги, които предлагаме може да видите тук. Може да прегледате нашите цени за хамали. Вижте кои сме ние? Галерия със снимки от работата ни. За контакти с нас и на тел. 0878438224 – можем да ви предложим изгодна цена за Вашия случай по всяко време. Статии от нас може да видите в нашия блог за хамали.

Извозване на мебели и строителни отпадъци

Ако вашето жилище, мазе или таван е пълно със стари мебели, непотребни вещи или строителни отпадъци – със сигурност искате да се отървете от тях. Ние ще ги изнесем, ще ги извозим на лицензирано депо и ще почистим, за да бъде готово жилището ви за ремонт или поставяне на новите мебели. Извършваме също професионален монтаж/демонтаж на мебели. Има много майстори, които оставят жилището ви изрезки и строителни отпадъци след като са направили ремонта. В такива и други случаи ние ще изнесем всички боклуци и отпадъци и ще почистим Вашият имот на много ниска цена.

Хамалски услуги от професионални хамали

Целият ни екип се състои от професионалисти с дългогодишен опит във всякакви премествания на домове, офиси, складове и всякакви типове хамалски услуги. Също така разполагаме подходящи колани и оборудване за всеки един тежък предмет и бусове и камиони за всеки един случай. Много е важно да доверите вашето имущество на хора с опит в занаята, за да няма риск от проблеми.