Можете да се свържете с нас по всяко време на тел. 0878438224, на нашата Facebook страница, е-mail: contact@hamalisofia.net или Instagram.

Ние от Хамали София 24/7 ЕООД разполагаме с дългогодишен опит във всякакъв вид хамалски и транспортни услуги. Работата в този високо конкурентен бранш ни научи, че да спечелиш доверието на клиента не е лесно, но още по-трудно е да го задържиш. Затова сме горди с факта, че повечето от работата ни е свързана с клиенти, които вече са ползвали нашите услуги или сме били препоръчани от други хора и фирми възползвали се от предимствата на това да изберат нашата фирма. Предоставяме добри цени на нашите клиенти, защото ние искаме да бъдете доволни освен от качеството на услугата и от цената.

Специализирани сме във всякакъв тип хамалски услуги, преместване на дома и офиса, мебели, всякакъв вид техника и апаратура, каси, сейфове, пиана и др. Транспортни услуги на мебели, техника и други товари от София до всички точки на България и/или обратно.

Товарене и разтоварване на бусове, камиони, тирове и вагони, монтаж и демонтаж на палетни стелажи и различни видове складови системи.

Във вашето мазе или таван е претрупано с ненужни вещи, няма място дори да минете? Хамали София 24/7 ще реши този неприятен проблем. Ние ще изнесем и извозим ненужните вещи, които вие определите и ще подредим ценните. Ще почистим помещението, за да бъде готово за нормално ползване или ремонт – според вашите нужди. Винаги може да осъществите контакт с нас – ние ще Ви предоставим изгодна цена, коректно и професионално отношение и прецизно свършена работа. Статии и повече информация за нашата дейност може да намерите в хамалския ни блог. Галерия от нашата работа. Вижте повече за видовете хамалски услуги, които предоставяме.

Работим основно в София и околностите, но извършваме транспортна дейност от София до цяла България и обратно. Благодаря на всички наши редовни клиенти! Надявам се, че ако не сте от тях чрез посещението на нашия сайт ще поставим началото на едно полезно и дългосрочно сътрудничество.

Обадете се на 0878438224 и ще получите изгодна цена, коректно отношение и професионализъм към вашето преместване!